Tuesday, 12 March 2013

Exam.....................

Asslamualaikum....^_^

hello..hello....
Hye..hye....
uitt..uittt...

Sekarang nie dah sampai minggu second last kuliah..jadual final pon dah keluar dah....
Nampak gaya nyer jadual final semester nie agak mengejutkan cempaka dan kawan2 yang lain. Mana x nyer.. setiap paper tu jarak nyer masyhAllah, rapat!!!!..ade yang selang sehari. ade tu satu hari 2 paper..nmpak gayanya semester nie kami akan jadi ulat buku la gamak nyer..coz dok ngadap nota2....

1) 27/3/13 (rabu) jam 2:15 - 5:15pm -> ENT300

2) 30/3/13 (sabtu) jam 9:00 - 11:00am -> QMT337

3) 02/4/13 (selasa) jam 9:00 - 12:00pm -> ITS332

4) 05/4/13 (jumaat) jam 2:45 - 5:45pm -> MAT233

5) 08/4/13 (isnin) jam 2:15 - 5:15pm -> ITT300

6) 09/4/13 (se
lasa) jam 2:15 - 5:15pm -> CSC305

7) 09/4/13 (selasa) jam 9:00 - 12:00pm -> QMT200

8) 12/4/13 (jumaat) jam 8:30 - 11:30pm -> CSC301

YaAllah...seriously macam x percaya yang sekarang nie dah second last kuliah....byk g chapter yg x cover lagi...OMG..OMG..OMG....relexxx....tarik nafas dalam...dalam..dalammmmm...lepas plahan2...huuuuuuuuuu...Ok apa yang kene buat tok persiapan final nie..

1st...kita perlukan timetable...susun jadual dulu ikut jadual pekse....
2nd..sekarang nie tengah ade byk test...n actually besok pon ade test juga...minggu nie ade 2 test..make sure apa yang study tok test tu lekat sampai bila2..insyhAllah....
3rd..buat banyak soalan past semester....
then effort must be constant...jgn sekejap2 jer smngat nyer....

Yaaa...mcm mane ok x plan tu...hopefully semester nie cempaka dapat lakukan yang terbaik tok diri cempaka. mak ayah n mereke yang tersayang....^_^...

Becakap tentang yang tersayang....hemmmm actually now, hemm xde pelaa..next entry maybe cempaka citer...huhuhuhu....now focus on my study...but here I want to says thanz to him...cause make me smile when remember u..thank you...^_^
                                        sekian daripada cempaka...^_^....
                                               

No comments:

Post a Comment